Налаштування поштового клієнту The Bat!

1. Перед налаштуванням облікового запису переконайтеся в тому, що до Вашої скриньки розблоковано доступ по POP3-протоколу. Детальніше про це написано в статті “Розблокування POP3”
2. Запустіть The Bat!, виберіть меню “Ящик” -> “Нова поштова скринька”

3.У полі “Назва скриньки ” введіть ім’я Вашої поштової скриньки і натисніть “Далі”

4.Заповніть запропоновані поля, ввівши в них відповідну інформацію, і натисніть”Далі”

5.У списку “Протокол вхідної пошти ” виберіть POP3

6.У полі “Сервер вхідних повідомлень ” введіть адресу нашого сервера -pu.if.ua
7. У полі “Сервер SMTP” введіть адресу нашого SMTP-сервера – smtp.meta.ua,обов’язково встановіть галочку на пункті “Мій SMTP сервер вимагає аутентифікації”
8. Після заповнення всіх полів натискайте “Далі”


9. У наступному вікні в полі “Користувач ” введіть адресу Вашої поштової скриньки повністю @pu.if.ua, а в полі “Пароль”- Ваш пароль до поштової скриньки, який Ви вказували при реєстрації на pu.if.ua Паспорте. Галочки на полі”APOP” бути не повинно. Уважно поставтеся до налаштування “Залишати копії повідомлень на сервері” – вона може стати Вам у нагоді (особливо, якщо Випрацюєте зі своїм поштовим ящиком на декількох комп’ютерах).

10. Натисніть “Далі” у вікні виберіть відповідь “Так” на питання “Хочете перевірити решту властивості поштової скриньки “і натискайте “Готово”.
11. Після цього у вікні, треба вибрати розділ “Транспорт ” і в пункті “Відправка пошти” – “З’єднання” вибрати тип з’єднання – “Безпечне на спец. порт TLS”
12. У пункті “Надсилання пошти”натисніть кнопку “Аутентифікація”. З’явиться вікно налаштування аутентифікації. Повинна бути обрана аутентифікація як для сервера вхідної пошти.